Elkészítési javaslat:
Melegítse fel a tésztaszószt közepes lángon. Készítse el úgy, ahogy az olaszok: főzze meg a tésztát, adja hozzá a szószhoz, és rövid ideig melegítse össze
Összetevők:
50% paradicsom, 21% paradicsompüré, 14% sűrített paradicsom, 4% Pecorino Romano OEM* juhsajt (juhtej, étkezési só, oltóenzim), Vöröshagyma, Sárgarépa, Ivóvíz, Fokhagyma, Szárzeller, 1% extra szűz olívaolaj, Napraforgó-étolaj, Étkezési só, Citromlé süritmény, Petrezselyem, Oregánó, Bazsalikom, *OEM = Oltalom alatt álló eredetmegjelölés.
Átlagos tápértékek
100 g termékben | |||||
---|---|---|---|---|---|
Energia | 318 kJ / 76 kcal | ||||
Zsír | 3,6 g | ||||
amelyből telített zsírsavak | 1,0 g | ||||
Szénhidrát | 7,3 g | ||||
amelyből cukrok | 5,6 g | ||||
Fehérje | 2,9 g | ||||
Só | 1,1 g |
Tárolása:
Minőséget megőrzi (hónap/év) az üvegen jelzett hónap végéig. Tárolja száraz, hűvös helyen. Felbontás után tárolja hűtőszekrényben és fogyassza el 3 napon belül.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.