Hogyan használd a liofilizált kékáfonyát?
Az egész szemű, ropogós kékáfonya darabok tökéletesek arra, hogy feldobják a reggelidet vagy desszertedet! Turbózd fel a natúr vagy gyümölcsös (pl. Berry Mix) zabkásádat vele! Hogyan? Még mielőtt hozzáadnád a folyadékot, szórj bele egy maréknyit a száraz alapba, keverd jól össze, majd jöhet rá a meleg víz vagy növényi tej. Ha úgy döntesz, díszítheted vele a már kész zabkásád is, belekeverheted kókuszjoghurtba, de sütemények, fagylaltok toppingjaként is használhatod.
Miért szeretjük?
- Alacsony kalóriatartalmú
- Rostban gazdag
- Magas antioxidáns tartalmú
- Vitamindús: egy csészében (148 g) 4 gramm rost van, 24 % C-vitamin, 36 % K-vitamin és 25 % Mangán.
- Csökkenti a vérnyomást
- Javítja a memóriát
- Nem tartalmaz aromát, cukrot és adalékanyagot
- Egészséges, ropogós snack
- Többféle formában felhasználhatod: zabkásába, torta dísznek, házi csokoládé toppingnak vagy éppen a kedvenc müzlidbe.