Sütéshez, fõzéshez, lúgos kémhatású
n
nGluténmentes termék
n
nFelhasználás: Nehezen emészthetõ, savas ételek készítésénél, lassan puhuló húsok fõzésénél tegyen egy késhegynyit az ételbe. Sütéskor a sütõpor felét érdemes szódabikarbónával helyettesíteni. Gyomorégés esetén oldjon fel egy kávéskanál szódabikarbónát egy pohár vízben, és fogyassza el.
n
nÖsszetétel: nátrium-hidrogén-karbonát.
n
nEredet helye: Bosznia-Hercegovina
n
nMinõségét megõrzi: a csomagoláson jelzett ideig (nap/hónap/év)
n
nTárolás: száraz, hûvös helyen.
n
nForgalmazza: BGB Interherb Kft. 1136 Budapest, Tátra u.25., e-mail: info@interherb.hu
n
Értékelések
Még nincsenek értékelések.