Újragondoltuk a fehércsokit és elkészítettük úgy, ahogy eddig még soha! Fogtuk a legjobb összetevőit és egy superfoodokkal dúsított kásaalaphoz kevertük. Az eredmény egy bársonyosan krémes, ízekkel teli, tápláló zabkása lett. Tehéntej és aromák nélkül, egy csipet valódi madagaszkári vaníliával.
Mi lenne ha azt mondanánk: egy tál krémes fehércsoki ízű zabkása lehetne a holnapi reggelid? És ahhoz mit szólnál, ha a fehércsokoládé ízélményét tej nélkül is élvezhetnéd? Igazán finom vegán fehércsokit nehéz találni, megcsinálni pedig még annál is nehezebb. Ezért úgy döntöttünk tovább gondoljuk az eredeti fehércsoki fogalmát, és megpróbáljuk az összetevőit egy kásába pakolni, ami aztán meleg vízzel vagy növényi itallal felöntve a krémes fehércsokoládé ízélményét adja. Hogy még izgalmasabb legyen, adtunk hozzá egy csipet madagaszkári vaníliát, földi mandulát és tápláló superfoodokat, az édességéért pedig egy különleges nádcukor és a datolya felel. És bár ez a zabkása nem a hivatalos fehércsokival készül, büszkén üdvözüljük a többi Viblance Szuperkásánk között, mert brutál finom lett…
ÖSSZETEVŐK
Gluténmentes zabkása. Gluténmentes zabpehely, őrölt kakaóvaj, földi mandula, nyers nádcukor*, datolya püré, datolyakocka, napraforgómag, chia mag* (aztékzsályamag – Salvia Hispanica), puffasztott quinoa*, őrölt vanília, 0,03%
*bio.
Gluténmentes üzemben készült.
Finomított cukortól mentes. Gluténmentes. 100% növényi összetevőkből áll. Laktózmentes. Nem tartalmaz tejterméket. Tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes.