Egy bögre habos kakaó és a kedvenc könyved a kezedben? Ugye Te is nehezen tudsz ennél jobbat kitalálni? Most már kakaóból is elérhető az organikus változat. Ha érdekel az egészséged megéri erre váltani!
A bio kakaópor kiváló minőségű, ellenőrzött ökológiai termesztésből származó kakaóbab felhasználásával készül, hozzáadott cukor nélkül. A kakaó gazdag magnéziumban, foszforban, rostokban, alkaloidokban (a teobromin a kakaószemek legfontosabb alkaloidja, amelynek szerkezete a koffeinhez hasonló, de annál mintegy tízszer gyengébbek az élettani hatásai), valamint polifenolokban is.
Tejben, tejhelyettesítőben oldva, agave-, rizs-, kókuszvirágszruppal vagy nádcukorral édesítve finom kakaóital készíthető belőle, emellett sütemények készítéséhez is ajánljuk!
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK 100G TERMÉKBEN
Energia | 1.438 kJ / 347.0 KCAL |
---|---|
Zsír | 11.0 g |
Amelyből telített zsírsavak | 6.5 g |
Szénhidrát | 14.1 g |
Amelyből cukrok | 0.0 g |
Só | 0.30 g |
Fehérje | 24.9 g |
Allergénfigyelmeztetés | Allergénmentes |
Egészséges életmóddal kapcsolatos adatok | *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alkotó. |
Jogi szabályozás | Élelmiszerekre vonatkozó általános és bio jogszabályok |
Összetevők | kakaópor*. |
felhasználási információk | Hideg vagy meleg tejben tejhelyettesítőben elkeverve finom kakaóital készíthető. |
Tárolási információk | Száraz és hűvös helyen tárolandó! |
Újrahasznosítási információk | Metalizált BOPP |