A quinoás-pekándiós granolánk ízében a lágyan édes karamell jegyek dominálnak, amit a Kanadában termő juharfa színtiszta nedűjének, a juharszirupnak köszönhet. A mandula, pekándió és kókusz hármas aláfestése, valamint a nem túl hivalkodó fűszerezés miatt az összhatás végül talán a gourmet cukrászdák süteményeinek ízére emlékeztet leginkább. A pirított magvak krémesen ropogós állagához a puffasztott quinoa és köles ad egy könnyed kontrasztot.
Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- Gluténmentes
- Élelmi rostban és fehérjében gazdag
- Változatosan fogyasztható
- Legjobb alapanyagokból készül
- Vitaminban, ásványi anyagban gazdag
- Nem tartalmaz ízfokozót
- Mesterséges színezékektől és tartósítószertől mentes
- A termék kb. 6 adagot tartalmaz.
- Magyar termék
MINDEN FALATTAL JÓT TESZEL MAGADNAK
A Quinoa & Pecan íz tele van értékes tápanyagokkal. A pekándió kiváló forrása a különböző nyomelemeknek, mint a mangán, réz ,magnézium, foszfor, de például B1-vitamint és proteint is bőséggel tartalmaz. A diófélék közül az egyik legmagasabb antioxidáns kapacitással rendelkezik.
MIT SZÓLNÁL EGY ÜTŐS REGGELIHEZ? SZÓRD, ÖNTSD, KANALAZD
Fogyaszd friss gyümölcsökkel, növényi itallal, joghurttal vagy koronázd meg vele a zabkásádat. Ha még több ínyencségre vágysz, szórd meg vele a gofridat, vagy kombináld különféle desszertekkel, smoothiekkal! Ezekhez inspirációt és ingyenes receptkönyveket az oldalunkon találsz.
Összetevők:
- Gluténmentes zabpehely
- Kókuszpehely
- Agavé szirup
- Juharszirup
- Napraforgómag
- Extra szűz olívaolaj
- 4% pekándió
- 3% mandula
- 0,4% Bio puffasztott quinoa
- Tengeri só
- Fahéj
- Fűszerek