Kaija Lazacfilé angol mustáros szószban
Kiváló protein és Omega-3 zsírsavakban gazdag, egészséges és a legfinomabb fehérjeforrások közé tartozik.Fehérjében gazdag norvég aquakultúrából származó lazacfilé kézzel csomagolva.
Termelői információ
1882
Arnold Sørensen skandináv üzletember konzervdobozokat, gyümölcskonzervet, zöldséget és halat gyártó céget alapít Rigában.
1920
Az első világháború után egy repülő sirály a csőrében halakkal a cég védjegyévé válik, a KAIJA (lettül „sirály”) pedig a cég védjegyévé válik.
1938
A megtermelt áru összértéke eléri a 3 millió eurót (mai értékben). A cég 360 főt foglalkoztat, termékeit Európába és az USA-ba exportálja. Különféle díjakat nyernek nemzetközi kiállításokon és vásárokon
1966
A vállalat a „Halkonzervek és kulináris termékek kísérleti gyára” nevet viseli, és termékeit a Szovjetunió egész területére exportálja. . 11 hektáron terül el, 720 főt foglalkoztat.
2003-2004
A cég csődön és reorganizáción megy keresztül, az Arnold Sørensen és Kaija márkákat megtartják. Már csak 4 exportpiac maradt, amikor a cég megújítja tevékenységét
2013
5 millió eurót fektetnek be a gyártóterület felújításába és új gyártósorokba
2017
A Karavela Európa egyik legnagyobb halkonzervgyártója lesz, évente 56 millió konzervdobozt gyártanak, és 40 exportországgal rendelkeznek a világon
2019
A Karavela felvásárolja a Larsen Danish Seafood-ot, ezzel növelve pozícióját a német piacon
Tárolás
0-25°C között tárolandó. Felnyitás után tartsa hûtõben (+4-8C) és 24 órán belül fogyassza el!